Darren Shan – Archibald Lox Volume I.

Akció!

Original price was: 5890 Ft.Current price is: 4590 Ft.

Borító: kartonált, füles borító

Oldalszám: 552 oldal

Megjelenés: 2023. 05. 15.

Leírás

Darren Shan legújabb, eredeti nyelven 9 részes sorozatának első trilógiája egy kötetben.

A kötet tartalmazza:

  • Archibald Lox and the Bridge Between Worlds
  • Archibald Lox and the Empress of Suanpan
  • Archibald Lox and the Vote of Alignment

Tartalom:

Mikor egy ifjú lakatmester véletlenül belebotlik egy fura grimaszokat vágó lányba London közepén, váratlanul feltárul előtte egy párhuzamos univerzum, mely bizarr világok végeláthatatlan sorát egyesíti magában.

Archie úgy dönt, fejest ugrik az ismeretlenbe – a holtak leheletétől kísértett birodalmak, sötét titkokban fuldokló szférák és ördögi lényektől hemzsegő zónák közti utazás során pedig új szövetségesekre is szert tesz. Segítségükkel apránként felfedezheti valódi önmagát, de a kételyekkel és felismerésekkel teli úton még meg kell küzdenie hidegvérű gyilkosok, vérengző pokolkutyák vagy épp gonosz császárnők fenyegetésével is.

Ahogy képességei kibontakoznak, egyre inkább részévé válik barátai veszedelmes küldetésének. Mikor már azt hiszi, végleg végzett az abszurd multiverzummal, Archie újra szövetségese, Inez oldalán találja magát egy minden korábbinál sötétebb kalandban; a birodalmat a zsarnokság erői fojtogatják, és egyedül az ifjú lakatmesteren múlik, hogy a siker vagy a kudarc kulcsát forgatja-e el a megoldás zárjában. A legnagyobb kihívás csak ekkor következik…”

Olvass bele a könyvbe:

Archibald Lox – Az elveszett hercegnő

További információk

Tömeg 0,7 kg
Méretek 25 × 14 × 3,5 cm

Érdekelhetnek még…

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük